Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verwijdert dubbelzinnige tweet over afgezakte broek

07-01-2015, 23.59 uur

De Efteling heeft spijt van een seksueel getint Twitter-bericht over een afgezakte broek. Een tweet met een merkwaardige, dubbelzinnige boodschap werd vanavond al binnen een uur na de plaatsing verwijderd.

"Naar welke attractie in de Efteling ren jij altijd als eerste?", vroeg het pretpark eerder vandaag op Twitter. Nadat YouTube-ster Roy van Drunen liet weten dat hij liever niet rent omdat zijn broek daarvan afzakt, kreeg hij wel een heel apart antwoord.

"Velen van jouw fans zouden dat niet erg vinden", reageerde de Efteling. De controversiële tweet werd geplaatst door NHTV-studente Vienna Kortland, die sinds september 2014 stagiaire is op de webcare-afdeling van het attractiepark. Meteen na de plaatsing kwamen er verontwaardigde reacties van andere twitteraars. Niet veel later was het bericht ineens weg.

De Rotterdamse internetheld Roy van Drunen is bekend geworden met het maken van YouTube-filmpjes over games. Hij liet vanavond aan zijn ruim 7500 volgers weten dat hij zelf wel om de tweet heeft kunnen lachen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be