Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

'Asbestdrama heeft geen gevolgen voor pretpark Yumble in Roermond'

18-12-2014, 08.56 uur

Het nieuwe overdekte attractiepark Yumble in Roermond houdt het zorgelijke asbestalarm in de Limburgse stad scherp in de gaten. Maar vooralsnog heeft de noodverordening weinig gevolgen voor de bouw van het park, vertelt het management aan Looopings.

"Op dit moment lijkt het erop dat we geen vertraging zullen oplopen", zegt een manager. "Al onze spullen staan gelukkig al binnen. We zijn vooral in de hal bezig." Er kwamen tot nu toe "geen verontrustende berichten" binnen. Yumble moet in februari openen.

Bij een brand in de jachthaven van Roermond kwam dinsdagavond veel asbest vrij. Het schadelijke spul heeft zich vervolgens over een groot deel van de binnenstad verspreid. De stad werd afgesloten en bewoners kregen te horen dat ze ramen en deuren gesloten moesten houden.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be