Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling bevestigt verbouwing Game Gallery: 'Beproef je geluk!'

17-12-2014, 17.25 uur

De Efteling heeft in een mail naar abonnementhouders bevestigd dat de Game Gallery binnenkort wordt verbouwd. Op 2 februari begint de renovatie van de commerciële spellengalerij. In het voorjaar van 2015 opent de vernieuwde attractie op dezelfde locatie.

Looopings maakte eerder deze maand al melding van de plannen. Volgens de Efteling komen er "vele nieuwe spellen" en zal het huidige muntensysteem komen te vervallen. Oude munten van het schietspel Boem Bal kunnen tot 1 februari omgewisseld worden voor prijsjes. Daarna zijn ze niets meer waard.

De nieuwe Game Gallery krijgt een scheepsvaartthema dat past bij de nabijgelegen Vliegende Hollander en het schommelschip de Halve Maen. In een vrijgegeven concept-art komen een stuurwiel en een zeemeeuw terug. De nieuwe slogan van de attractie luidt "Beproef je geluk!".

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be