Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Fans Efteling sterk verdeeld over nieuwe Tiësto-show

17-12-2014, 08.58 uur

Helemaal fantastisch of vreselijk slecht. De meningen over de nieuwe danceversie van watershow Aquanura in de Efteling, gemixt door dj Tiësto, lopen sterk uiteen. Fans van het pretpark worden het maar niet eens over de controversiële voorstelling, die gisteravond in première ging.

De Efteling-fanbase is opgesplitst in twee kampen, zo bleek al snel na de allereerste vertoning van de show. Nostalgici klagen dat de dj met zijn dreunende beats tijdloze Efteling-melodieën heeft verkracht. Ze noemen de remix "on-Eftelings", "tenenkrommend ongepast" en "smakeloze herrie".

Een minstens net zo'n grote groep is juist wél te spreken over de hippe variatie op Aquanura. Veel liefhebbers vinden dat de keuze voor dj Tiësto getuigt van lef. Volgens hen is de knallende remix juist een uitstekende manier voor de Efteling om met de tijd mee te gaan. Ook de bijbehorende lichtshow krijgt veel positieve reacties.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be