Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

'Olympisch kampioene steelt souvenirs uit Disneyland Paris'

12-12-2014, 12.35 uur

De Franse oud-topzwemster Laure Manaudou (28) is in Disneyland Paris op heterdaad betrapt bij het stelen van honderden euro's aan Disney-souvenirs. Ze wandelde na het shoppen met volle zakken naar buiten zonder te betalen, meldt radiozender Europe 1.

Laure, die met haar dochtertje van 4 in het pretpark was, had voor 200 euro aan spullen bij zich. Een vriendin maakte het nog bonter en nam souvenirs ter waarde van 300 euro mee zonder langs de kassa te gaan. Beveiligers hadden het stelende duo meteen in de smiezen. De toegesnelde politie hield het bij een waarschuwing toen de twee bereid waren om alle merchandising terug te geven.

De beroemde zwemster ontkent het verhaal zelf ten stelligste. "Journalisten zijn leugenaars!", schrijft ze. "Ik kan niet eens tijd met mijn dochtertje doorbrengen zonder dat ik word gestoord!" Het radiostation blijft erbij dat het verhaal klopt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be