Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling toont drie verschillende Aquanura-shows per avond

11-12-2014, 21.12 uur

Tijdens oudjaar zijn voor het eerst alle drie de verschillende uitvoeringen van watershow Aquanura in de Efteling op één avond te zien. Op 31 december komen achtereenvolgens de Eerste Symfonie, Tweede Symfonie en de nieuwe danceversie van dj Tiësto voorbij.

Daarmee komt het pretpark tegemoet aan wensen van fans die al langer vragen om meer variatie bij het programmeren van het fonteinenspektakel. "Door een druk op de knop kunnen we de shows wisselen", vertelde operationeel directeur Coen Bertens eerder over de multifunctionele installatie. "Dat hebben we tot nu toe niet gedaan, maar dat betekent niet dat we dat niet gaan doen."

Op oudejaarsdag begint de Eerste Symfonie om 20.00 uur, gevolgd door deel twee om 21.00 uur. De Tiësto-show is daarna te zien om 22.00 uur, 23.00 uur en 01.00 uur. Paardenshow Raveleijn wordt 's avonds drie keer opgevoerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be