Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Utrechts muziekcomplex Tivoli roept hulp in van de Efteling: 'Hoe trekken we bezoekers?'

06-12-2014, 21.46 uurBeeld: Jeroen Schulz

Hoe lukt het ons in godsnaam om bezoekers te trekken? Die vraag gaat de directeur van het Utrechtse muziekcomplex TivoliVredenburg binnenkort stellen aan de Efteling. Hij denkt dat het pretpark als geen ander weet hoe je een gewilde vrijetijdsbesteding kunt worden.

"Ik wil graag mijn licht opsteken bij een bedrijf dat een miljoenenpubliek weet te trekken", zegt directeur Frans Vreeke in het AD. Het muziekcomplex in de Domstad kampt met forse verliezen. TivoliVredenburg stevent af op een structureel tekort van ruim 1 miljoen euro per jaar vanaf 2016.

Frans denkt dat er veel te leren valt van de Efteling. "Als het gaat om publieksbegeleiding of marketing kunnen we tips en trucks uitwisselen. Het contact is nog niet gelegd, maar dat komt nog. Misschien gaan we er eens langs met een ploegje." De Efteling heeft nog niet gereageerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be