Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Nieuw Nederlandstalig pretparktijdschrift geflopt

25-11-2014, 21.11 uur

Na slechts vier edities houdt het Nederlandstalige pretparktijdschrift Brakesection al op te bestaan. Initiatiefnemer Tom Vandenbroucke gooit de handdoek naar eigen zeggen in de ring vanwege tijdsgebrek, tanende motivatie en gestegen drukkosten.

Het was de bedoeling dat er bij wijze van een experiment in ieder geval zes nummers uitgebracht zouden worden. "Het is zeer spijtig dat we zelfs de testperiode niet overleefd hebben", schrijft Tom in een verklaring. Abonnees die wel voor zes magazines betaald hebben, krijgen een deel van hun geld terug.

"Sorry voor de teleurstelling, maar als een hobby niet leuk meer is en te veel zou gaan kosten, dan zet ik er liever een punt achter." Overigens staat in het allerlaatste nummer van Brakesection, dat in oktober uitkwam, een interview met de redactie van Looopings.

Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be