Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Belantis - Das AbenteuerReich

Bezoekers mogen zelf nieuwe attractie kiezen: achtbaan, waterbaan of reuzenrad?

24-11-2014, 15.44 uur

Willen we een nieuwe achtbaan, een nieuwe waterbaan of een nieuw reuzenrad? Het Duitse pretpark Belantis laat bezoekers via een internetpoll zelf bepalen wat voor attractie er binnenkort gebouwd wordt.

"Alle opties zijn nog open", zegt dircteur Erwin Linnebach. "We hebben in ieder geval genoeg ruimte. Van 112 hectare grond is slechts 27 hectare in gebruik." Hij stelt maar één voorwaarde aan de nieuwe ride: de toevoeging moet interessant zijn voor ouders met kleine kinderen.

Een spectaculaire achtbaan ligt dus niet echt voor de hand. Toch krijgt die in de verkiezing tot nu toe de meeste stemmen: 46 procent van de deelnemers ziet het liefst een rollercoaster verschijnen. Deze week wordt er een definitieve beslissing genomen. De opening moet ergens rond de zomervakantie van 2015 plaatsvinden.

Meer Belantis - Das AbenteuerReich
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be