Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Deze nummers remixt Tiësto voor danceversie van Efteling-watershow Aquanura

20-11-2014, 21.36 uur

De nieuwe danceversie van fonteinenspektakel Aquanura in de Efteling, gemixt door dj Tiësto, gaat over vier weken in première. Looopings kan nu al melden welke nummers gebruikt zijn voor de knallende soundtrack.

De Bredase diskjockey mixte achtereenvolgens de muziek van de Muzikale Paddenstoelen uit het Sprookjesbos, Carnaval Festival en Joris en de Draak. Wat volgt is een dubstepversie van de melodie uit de paardenshow Raveleijn. De show eindigt met de klanken van de beroemde Danse Macabre uit het Spookslot. Alle feeërieke Efteling-melodieën zijn voorzien van een dreunende beat.

Tijdens de voorstelling passeren ook een aantal nummers van Tiësto de revue. Zo krijgen we stukjes te horen van zijn tracks Traffic, Lethal Industry en Adagio For Strings. Het geheel wordt omlijst door een catchy pianodeuntje dat speciaal voor de show gecomponeerd werd.

Voor de première op 16 december zijn naast alle Efteling-medewerkers en een handjevol journalisten ook een paar honderd abonnementhouders uitgenodigd. De gratis kaarten voor het evenement waren gisterochtend al binnen een paar uur op. Veel abonnees zeggen dat ze nooit een uitnodiging in hun mailbox hebben gehad.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be