Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen breekt spectaculair looping-schip af

15-11-2014, 19.42 uur

Een van de spectaculairste attracties van Slagharen is verdwenen. Het loopingschip Flying Cloud, ook wel bekend als de Traumboot, werd de afgelopen week volledig gedemonteerd. Momenteel is niet duidelijk of de attractie nog terugkeert op een andere plek.

Het schip stond tot eind 2012 aan de andere kant van het park, maar moest verplaatst worden vanwege de komst van nieuwe attracties. Afgelopen zomer was de draaiende boot nog wekenlang buiten gebruik vanwege een technisch defect.

Het is goed mogelijk dat Slagharen met de Flying Cloud wil schuiven omdat de boot in de weg staat bij de uitbreiding van het naastgelegen zwembad. De ride ontbreekt op een uitgelekte plattegrond van het nieuwe bad. Een woordvoerder was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be