Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Uitgelekt: dit worden de attracties in het nieuwe overdekte pretpark Yumble Roermond

13-11-2014, 22.37 uur

Het is niet langer een geheim welke attracties het nieuwe Limburgse pretpark Yumble Roermond gaat huisvesten. Looopings beschikt over documenten waarop te zien is wat voor rides er in het overdekte entertainmentcomplex komen te staan.

Veel termen kennen we, zoals een 4D-darkride, een 4D-simulator, botsauto's en een Disk'O, een heen en weer schommelende draaiende schijf met 24 zitjes. Maar Yumble krijgt ook attracties die we nog nergens anders hebben gezien, waaronder 'Fiësta'. Daarin zitten bezoekers op een draaiend platvorm terwijl ze schieten op een interactief 360 graden-scherm.

Daarnaast kunnen we volgens bouwtekeningen een funhouse en een grote speelhoek voor kinderen verwachten. 'Gravity' wordt ten slotte een attractie die in het teken staat van de zwaartekracht. Alle rides krijgen een digitale toevoeging in de vorm van een projectiescherm of speciale ledverlichting.

Yumble Roermond wil geen dagvullende trekpleister worden. Het idee is dat personen slechts een paar uur in het complex verblijven en eveneens een bezoek brengen aan de naastgelegen Designer Outlet. Dat winkelcentrum trekt bijna 4,5 miljoen gasten per jaar. Yumble gokt op zo'n 350.000 bezoekers.





Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be