Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisattractie stort in tijdens vuurwerkshow, drie gewonden

06-11-2014, 23.05 uur

Op een kermis in de Engelse stad Manchester zijn gisteravond drie mensen gewond geraakt doordat een kermisattractie instortte. Ze werden geraakt door een veiligheidsbeugel toen een molen met ronddraaiende bakjes in elkaar zakte.

Een man, een vrouw en een 4-jarig kind hielden onder meer verwondingen aan hun benen aan het incident over. In eerste instantie hadden maar weinig omstanders aandacht voor het ongeluk, omdat tegelijkertijd een spectaculaire vuurwerkshow bezig was. Die trok maar liefst 32.000 toeschouwers.

"Het voelde meteen al niet goed", zegt een vrouw die wel heelhuids uit de attractie stapte. "De attractie zag er onveilig uit en bij sommige karretjes ontbraken er wielen. We zagen hoe de eigenaar ze er weer probeerde op te schroeven."

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be