Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Medewerkers Walibi Holland stelen uit huisje op vakantiepark'

26-10-2014, 15.02 uur

Een meisje dat dit weekend logeerde in het vakantiepark van Walibi Holland beweert bestolen te zijn door personeelsleden. Uit haar bungalow bleek gisteravond een portemonnee gejat, maar sporen van braak waren er niet.

De dader moet dus wel iemand van binnen de organisatie geweest zijn, claimt slachtoffer Nikki Verkerk. Medewerkers beschikken over pasjes waarmee ze alle deuren open kunnen maken. Omdat ze zich niet meer veilig voelde in haar huisje, is Nikki midden in de nacht halsoverkop vertrokken.

Op Facebook klagen vriendinnen van de bestolen jongedame over de slechte begeleiding van zowel beveiligers van Walibi als een aanwezige agente. Zij weigerden 's avonds laat mee te lopen naar het huisje om de situatie te checken. Volgens de politie kon Nikki alleen aangifte doen in haar eigen woonplaats.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be