Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwste toevoeging Efteling alweer kapot

19-09-2014, 19.24 uur

De nieuwste toevoeging aan de Efteling werkt nu al niet meer. Nog geen half jaar na een enorme renovatie van wildwaterbaan Piraña zijn de belangrijkste nieuwigheden alweer buiten gebruik.

De populaire interactieve waterspuwers bij de attractie staan al wekenlang uit, naar verluidt vanwege technische problemen. Als bezoekers hun hand in de afgodsbeelden steken in de hoop opvarenden nat te maken, gebeurt er helemaal niets. Eerder waren er al problemen met de splinternieuwe beelden toen ze op de allereerste openingsdag bleken af te brokkelen.

De Efteling zegt niet te weten wanneer de waterspuwers gemaakt worden. Mogelijk gebeurt dat niet voor 6 november, als de wintersluiting van de Piraña begint. In dat geval staan de beelden op zijn vroegst pas op 28 maart 2015 weer aan.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be