Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen bevestigt komst nieuw zwemparadijs

13-08-2014, 23.44 uur

Geheel onverwachts heeft Attractiepark Slagharen de komst van een nieuw overdekt zwemparadijs bevestigd. In een regionaal tijdschriftje geeft marketingmanager Niels Dijkstra toe dat er gewerkt wordt aan "een zwembad dat zijn weerga niet kent".

"Over het hoe en wat wil ik verder nog niet uitweiden, maar het wordt een fantastisch belevingsbad, dat in seizoen 2015 feestelijk in gebruik genomen gaat worden."

Daaruit blijkt dat de opening van het complex is uitgesteld tot het voorjaar. Eerder sprak directrice Angelique Klar van een opening op 1 december 2014. Looopings had de komst van het subtropische bad drie maanden geleden al aangekondigd.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be