Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

RollerCoaster Tycoon wordt gratis, fans woedend

12-08-2014, 14.03 uur

Spelontwikkelaar Atari heeft zich de woede van duizenden gamers op de hals gehaald door aan te kondigen dat de mobiele versie van RollerCoaster Tycoon binnenkort gratis te downloaden is.

Eerder werd de prijs van de impopulaire pretparkgame al verlaagd van 2,69 euro naar slechts 89 cent. "Ik wil mijn geld terug, stelletje oplichters" is slechts een van de honderden razende reacties. RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, alleen nog beschikbaar voor iPhones en niet voor Android-toestellen, lijkt niemand te kunnen bekoren.

Of daar verandering in komt nu de game gratis wordt, is nog maar de vraag. De app functioneert pas naar behoren als gebruikers ook tijdens het spelen dure aankopen blijven doen.

Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be