Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren: geen excuses voor bedreigde vrouw

30-07-2014, 20.30 uur

De vrouw die afgelopen week met de dood bedreigd werd door de dronken eigenaar van de Julianatoren, hoeft niet te rekenen op een bosje bloemen of een kopje koffie.

Het pretpark weigert excuses te maken aan de bezoekster. Dat blijkt uit een verklaring die de directie vandaag haastig heeft rondgestuurd. Gisteren wilde een woordvoerder nog geen inhoudelijk commentaar geven.

"Achtergrond van dit voorval was een zakelijk meningsverschil tussen enerzijds Ilona Blok en haar man Adri en anderzijds de eigenaar van de Julianatoren." Volgens de uitleg van het attractiepark weigerde het gezin Blok om elf uur 's avonds te vertrekken na een discussie over het sponsoren van een medewerker met potentieel zangtalent, waarop een ruzie ontstond.

"Daarbij is niemand mishandeld of geslagen." Dat de eigenaar stomdronken was en dreigde een kogel door het hoofd van de vrouw te schieten, wordt niet ontkend. De slachtoffers doen morgen alsnog aangifte.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be