Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Vallende boom beschadigt waterattractie

25-07-2014, 16.47 uur

Een waterattractie in het Twentse pretpark de Waarbeek is vanmiddag geraakt door een vallende boom. Zware takken raakten de Nautic Jet, een soort schans waar een bootje vanaf vliegt.

Op dat moment stormde het niet. "Gelukkig was het rustig in het park", vertelt algemeen directeur Joris Bengevoord aan Looopings. "Daardoor vielen er geen gewonden." Hij verwacht niet dat de attractie lang gesloten zal blijven. Het deel van de baan dat door takken werd geschampt, kan waarschijnlijk vannacht nog door technici hersteld worden.

Volgens Bengevoord zijn de bomen in het attractiepark drie weken geleden nog geïnspecteerd door een gespecialiseerd bedrijf. Die firma mag binnenkort nog een keer langskomen voor een extra bomencheck.



Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be