Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Speelstad Rotterdam: 'Onze topattracties draaien hooguit drie keer per dag'

10-07-2014, 19.22 uur

Als Speelstad Rotterdam in 2016 opengaat, blijven de belangrijkste attracties het grootste gedeelte van de dag stilstaan. Eigenaar Hennie van der Most heeft dat voorspeld in de hoop omwonenden van het Rotterdamse pretpark gerust te stellen.

Die zijn doodsbang dat ze straks vreselijk veel last krijgen van geluidsoverlast. "Er komen attracties waar zeventig mensen in kunnen, maar we zorgen dat ze steeds vol zitten voor we ze aanzetten. Grote attracties draaien hooguit drie, vier keer op een dag."

De grote rides maken bovendien geen herrie, garandeert de ondernemer. De entree van het park wordt laag; voor het gebruik van de attracties moet bijbetaald worden. Het is voor Hennie te hopen dat die formule in Rotterdam wel gaat werken. Zusterpark Speelstad Oranje in Drenthe is zo goed als failliet.



Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be