Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nederland overspoeld door reclame voor Ratatouille

26-06-2014, 12.50 uur

Twee weken voor de officiële opening van Ratatouille is Disneyland Paris begonnen met het uitrollen van een buitenproportionele reclamecampagne rond de nieuwe attractie.

Alleen in Nederland gaf Disney al honderdduizenden euro's uit aan onder meer tv-spots en reclameposters. Daarnaast werden een tramhalte in Rotterdam en een bushokje Tilburg omgebouwd tot ovens, met geureffecten en enorme stokbroden als bankjes.

De komende weken kan geen enkele Nederlander meer om Ratatouille heen. Het probleem voor de marketingafdeling zit hem dan ook niet in de hoeveelheid aandacht, maar in de manier waarop de attractie wordt omschreven.

"Het is geen achtbaan en geen simulator, maar 'darkride' dekt de lading ook niet", zegt woordvoerster Cathalijn Snijders. "Het is nergens mee te vergelijken. Eigenlijk kun je mensen niet uitleggen wat voor attractie het is, tot ze erin zijn geweest."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be