Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Nieuwe attractie Movie Park 'binnen paar weken open'

25-06-2014, 12.43 uur

Directeur Wouter Dekkers weet het zeker: de nieuwe attractie van Movie Park Germany is binnen een paar weken operationeel. Medio juli kunnen de eerste passagiers plaatsnemen in de hightech simulator The Lost Temple, garandeert de baas.

"1 juli gaan we niet meer halen, maar de opening laat niet lang meer op zich wachten." De afgelopen maanden weigerde Movie Park ook maar iets te zeggen over een openingsdatum. "Er was nog veel onzekerheid. We wilden bezoekers niet urenlang voor niets laten wachten", verklaart Wouter, doelend op de totale chaos rond de opening van een nieuwe attractie in het concurrerende Europa-Park.

Ondanks dat The Lost Temple wel degelijk een kleine vertraging heeft opgelopen, is Wouter tevreden. "Nog geen jaar geleden hebben we besloten dat deze attractie er moest komen. In dat opzicht is het allemaal gigantisch snel gedaan."

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be