Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Geen straf voor asociale stickerplakker Efteling

26-05-2014, 12.40 uur

De vandaal die de Efteling gisteren vol met voetbalstickers plakte, hoeft geen boete te betalen. Ook gaat het pretpark niet in op zijn aanbod om de stickers zelf met een emmertje sop weer te komen verwijderen.

"De Efteling is absoluut niet blij met het fenomeen stickeren", geeft boosdoener Patrick Verbaan toe. "Maar er komen geen sancties of boetes of iets dergelijks." Volgens Patrick heeft de directie dat na intern overleg besloten. Vanochtend belde de onopgevoede Feyenoord-supporter naar aanleiding van onze berichtgeving met de staart tussen zijn benen naar Kaatsheuvel, bang dat hij zijn illegale stickeractie zou moeten bekopen met een flinke boete.

Het aanbieden van zijn excuses bleek genoeg om daar onderuit te komen. Ook zijn bewering dat "de hele Efteling vol met stickers, flyers en stempels" hangt, nam hij terug. "Het waren maar zes stickers. Ik omschreef het mooier dan het is om supporters te trekken."

De berouwvolle Rotterdammer heeft nog één vriendelijk verzoek: plak de komende weken geen Feyenoord-stickers meer in de Efteling. "Want dan worden wij helaas aansprakelijk gesteld", aldus Patrick.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be