Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Directie Duinrell krijgt laatste kans

09-04-2014, 14.18 uur

De bazen van Duinrell krijgen nog één kans om een verplichte loonsverhoging voor het personeel door te voeren. Vakbond FNV Recreatie geeft de directie tot 15 mei de tijd. Is er daarna nog steeds niets veranderd, dan volgt er een bezwarenprocedure.

Volgens de vakbond worden medewerkers al vijf jaar lang onderbetaald. Duinrell zou sjoemelen met cijfers en functieomschrijvingen zodat honderden werknemers onterecht het minimumloon krijgen.

Door de salaris-sores en onenigheid over de verwaande houding van de directie moesten al legio personeelsleden het veld ruimen. Na het gedwongen vertrek van een personeelsmanager, een adjunct-directeur en de manager van het Tikibad, kon deze week ook de manager van de receptie vertrekken. Duinrell zegt niet op individuele gevallen te willen reageren.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be