Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Boze techneuten Walibi stoken fikkie uit protest

18-12-2013, 14.40 uur

Het is maar goed dat Walibi Belgium deze maand gesloten is, want voorlopig worden de attracties niet meer onderhouden. Woedende leden van de Technische Dienst hebben het werk gisteren neergelegd uit wraak voor het onaangekondigde ontslag van vijftien collega's.

Om hun woede kracht bij te zetten, staken de licht ontvlambare technici stapels houten pallets in brand. Vandaag gooide het personeel van zwembad Aqualibi, dat normaal gesproken 's winters wél open is, eveneens de handdoek in de ring.

Zij gaan pas weer aan de slag als het management met een oplossing uit de bus komt, maar gesprekken met de directie leverden tot nu toe niets op. Al sinds de ontslagronde van vorige week is de spanning achter de schermen om te snijden.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be