Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

'Chinezen gaan concurrentie aan met de Efteling'

19-11-2013, 08.33 uur

Er is serieuze interesse van een groep Aziatische bedrijven om een of meerdere nieuwe pretparken te bouwen in de buurt van de Efteling. Diverse firma's uit het Verre Oosten staan te popelen om in Midden-Brabant een trekpleister uit de grond te stampen die concurreert met het beroemde sprookjespark.

Dat beweert een woordvoerder van Midpoint Leisure Boulevard, een samenwerkingsverband van Brabantse gemeenten, ondernemingen en instellingen. "Er lopen al een tijd gesprekken", onthult hij in het Brabants Dagblad. Namen van de gegadigden wil men nog niet kwijt, maar de belangstelling van twee bedrijven uit China en India zou behoorlijk concreet zijn.

En als het aan de Brabanders ligt, blijft het niet bij een Oost-Aziatische Efteling-kopie. Een delegatie onder leiding van een Tilburgse wethouder is momenteel in Florida om nog meer internationale ondernemers uit de attractiewereld naar Brabant te lokken.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be