Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Jongetje bijna dood na val uit Pirates of the Caribbean

30-10-2013, 20.13 uur

Een 5-jarig jongetje is vanmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt na een val uit Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris. Hij verloor zijn evenwicht toen hij uit een bootje staptje, kwam in het water terecht en werd geraakt door een andere volle boot die op hem knalde.

Uiteindelijk kwam hij vast te zitten tussen de boten en de kade. Zijn vader is in het water gesprongen om hem te bevrijden. Doktoren vechten nog voor het leven van het slachtoffertje. De wereldberoemde attractie blijft tot nader order dicht.

In oktober 2010 raakte ook al iemand bekneld onder een boot in Disneyland. Toen denderde een van de loodzware vaartuigen van It's a Small World over een schoonmaker heen. Hij overleefde het ongeluk niet.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be