Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Buren Duinrell weigeren belasting te betalen

02-10-2013, 08.28 uur

Wat hebben we ze gemist: zeurende rijke stinkerds in Wassenaar. Het was een tijdje stil rond de seniele buurtbewoners van Duinrell, maar de chagrijnmiljonairs zijn weer helemaal terug.

Volgens het clubje zelfingenomen rijkaards dreigen hun uit de kluiten gewassen villa's minder waard te worden door de verkeersdrukte rond het pretpark. "Duinrell is ooit begonnen met één draaimolen, maar het is nu een soort Disney World", mekkert Patrick Buch namens de klagende bejaarden in De Telegraaf.

Zij vrezen dat de riante landhuizen in het pretentieuze miljonairsdorp straks geen cent meer opbrengen. De boze bewoners gaan de gemeente én Duinrell dwingen tot maatregelen door massaal bezwaar aan te tekenen tegen de huizenbelasting. Buch: "Als de gemeente daardoor inkomsten misloopt, moet Duinrell de rekening maar betalen."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be