Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Buren Movie Park worden gek van brandalarm

22-08-2013, 22.39 uur

De hele dag door loeiende sirenes en brandweerwagens in de straat. Buurtbewoners van Movie Park Germany zijn er helemaal klaar mee. Omwonenden worden al weken geteisterd door brandalarmen die afgaan in het pretpark, soms zelfs meerdere malen per dag.

En elke keer blijkt het loos alarm te zijn. De lange lijst van onnodige brandmeldingen schijnt veroorzaakt te worden door ronddwarrelend stof in combinatie met het warme weer en de hoge luchtvochtigheid. Daardoor zouden rookmelders massaal op hol slaan.

Een woordvoerster wil niet ingaan op de vraag of de gebruikte apparatuur niet gewoon verouderd is en vervangen moet worden. "Die informatie is niet bestemd voor het publiek", zei ze tegen een regionale krant.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be