Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Bedenker Zweeds trollenpretpark waagt nieuwe poging in Almere

25-08-2013, 19.58 uur

Nederland krijgt er binnenkort mogelijk een nieuw attractiepark bij. Een ambitieuze ondernemer wil een themapark over trollen en heksen laten bouwen in Almere.

Zelfbenoemd entrepreneur Ton Theunis was jarenlang bezig om het pretpark WitchWorld te ontwikkelen in Zweden. De locatie was gekozen, de gemeente gaf toestemming en de plannen waren rond. Totdat de Zweedse overheid dit voorjaar ineens liet weten toch geen brood te zien in het binnenhalen van de Hollandse sprookjesattractie.

Vier jaar werk kon de prullenbak in. Maar daar nam iniatiefnemer Theunis geen genoegen mee. Hij wil koste wat kost zijn WitchWorld uit de grond stampen. Lukt het niet in Zweden, dan moet het maar gewoon in de polder. Nu is hij volop aan het lobbyen om het heksenparkje naar Almere te halen.

Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be