Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Snelste glijbaan Duinrell wordt doorzichtig

02-08-2013, 11.33 uur

Bezoekers van Duinrell kunnen vanaf volgend jaar halfnaakte bezoekers door de lucht zien vliegen. In januari wordt de snelste glijbaan van het Tikibad, de veertien meter hoge Flits, uitgerust met een doorzichtig gedeelte.

Van buitenaf is dan te zien hoe natte bikinibabes en beachboys keihard naar beneden suizen. Duinrell is al langer bezig om het buitengedeelte van het Tikibad aantrekkelijker te maken. Komende winter wordt de ingang verbouwd.

Directeur Roderick van Zuylen van Nijevelt opperde laatst nog om een waterglijbaan te bouwen die binnen begint en voor een deel naar buiten gaat. Hij wil ook een nieuwe outdoor waterspeelplaats voor kinderen.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be