Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Inspectie vindt horeca Slagharen onder de maat

23-06-2012, 08.06 uur

Twee horecalocaties in Attractiepark Slagharen zijn niet in orde. Bij een recente controle kregen de restaurants het keurmerk 'code rood' mee van de Voedsel- en Warenautoriteit.

Anonieme bronnen hebben dat gemeld aan Looopings. Volgens Angelique Klar, de directrice van het pretpark, klopt het bericht. "Het betreft een locatie van onszelf en een van een externe uitbater", liet ze weten. "Op een plek was de bereidingswijze van het voedsel verkeerd. Bij de andere locatie werden checklijsten niet goed bijgehouden."

Eén van de twee horecagelegenheden bevindt zich in de Main Street. Exacte locaties wilde de directrice niet noemen. "De oorzaak zit hem met name in onwetendheid bij het personeel. Onze personeelstrainingen gaan we nu aanscherpen." Klar onderstreept dat het park op alle andere punten, zoals attracties, wel door de keuring kwam.

Het ging overigens om een aangekondigd bezoek: Slagharen wist precies wanneer de controleurs over de vloer zouden komen. Vanwege de gevonden gebreken komt de VWA volgend jaar terug. Normaal gesproken is er maar eens in de drie jaar een algehele controle.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be